Eekhoorn Abonnementen met korting

Voorverkoop abonnementen

Voor de start van het zwemseizoen organiseren we twee dagen waarop de voorverkoop van abonnementen plaatsvindt. Op die dagen koop je een abonnement met korting

Als je meedoet met de abonnementenactie van Coop in Diever of de Albert Heijn in Dwingeloo, kun je sparen voor extra korting op de abonnementen in de voorverkoop.

Je kunt je abonnement in de voorverkoop op de volgende twee dagen kopen: Op 16 april voor supermarkt Coop in Diever en op 17 april voor supermarkt Albert Heijn in Dwingeloo. Daarna vindt geen voorverkoop meer plaats en betaal je aan de balie van het Beleefpark het reguliere tarief voor een abonnement.

Vergeet niet je pasfoto('s) mee te nemen voor op het abonnement. Dit jaar kunnen we niet ter plekke pasfoto's laten maken.

Maak nog steeds gebruik van je huidige abonnement

Vorig jaar een abonnement gekocht? Gebruik deze de komende weken nog steeds! We zijn vanaf het laatste weekend van maart al geopend. Hoewel het zwembad nog dicht is, kun je al volop genieten van wat het beleefpark nog meer te bieden heeft. Ga lekker picknicken in de voorjaarszon, beklim de uitdagende toestellen op de heuvel, slinger tussen de bomen of bouw een dam in de keienrivier. Je huidige abonnement is nog de gehele maand april geldig! Geen abonnement? Geen probleem: kinderen kunnen in het voorseizoen voor 3 euro naar binnen en volwassenen voor 1,50.


Deel via:

Leren zwemmen in de buitenlucht!

Bij Beleefpark Dwingeloo kun jij je diploma halen!