Otter Informatie Timmerdorp

Nog even en dan is het zover, dan kun je bouwen aan het timmerdorp in Beleefpark Dwingeloo!

Wanneer

Het vindt plaats van 30 april t/m 4 mei (in de meivakantie). Dagelijks van 13.00 tot 17.00 uur. Op woensdag (de laatste dag) in de ochtend. Wist je dat jullie zelfs een nachtje kunnen blijven slapen in jullie eigen hut? Dat kan in de nacht van dinsdag op woensdag.

Voor wie

Iedereen, of je nou in Dwingeloo woont of ver daarbuiten. Het is voor kinderen van 6 tot 13 jaar, in groepen van minimaal vijf kinderen. Zij krijgen dan een stukje bouwgrond toegezen, waar ze een eigen hut kunnen gaan bouwen.

Ook individuen (1 t/m 4 kinderen) kunnen worden aangemeld. Deze gaan dan gezamenlijk (met anderen) bouwen aan het centrale punt van het nieuw te bouwen dorp.

Kosten paspoort

Iedereen die in het bezit is van een abonnement van het Beleefpark, kan voor 7,50 euro een paspoort voor het Timmerdorp kopen. Met dit paspoort hebben deelnemers de gehele bouwperiode toegang tot het Timmerdorp. Kinderen zonder abonnement betalen eenmalig 10 euro. Het is geen probleem als je een of enkele dagen niet kunt komen timmeren.

Hulp

Dagelijks is er EHBO aanwezig. Er wordt wel eens op een duim getimmerd. Alle begeleiding is op vrijwillige basis. Het zou fijn zijn als er dagelijks per groep een begeleider met de aangemelde kinderen meekomt!

Aanmelden

Om je aan te melden, vul je dit formulier in: Aanmelden (klik hier). De betaling van de paspoorten kan worden voldaan op de eerste bouwdag.

Voor meer informatie, zie bijgevoegde sponsorbrief onder dit bericht!

Tot gauw bouwers!


Deel via:

Leren zwemmen in de buitenlucht!

Bij Beleefpark Dwingeloo kun jij je diploma halen!