Eekhoorn Timmerdorp Dwingeloo

In de herfstvakantie op zaterdag 10 oktober gaat de bouw van Timmerdorp Dwingeloo van start op het Beleefpark. Alle bouwers in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar kunnen hier een week lang komen helpen bouwen.

Een week later, op zaterdag 24 oktober, is de allerlaatste dag dat het Beleefpark geopend is, van 13:00u tot 17:00u. Dan wordt er niet meer getimmerd. Naast wat het Beleefpark normaal te bieden heeft, zal dan ook het Timmerdorp (eenmalig!) toegankelijk zijn om in te spelen of om dit fantastische dorp te komen bekijken.

De bouwplaats

De bouwplaats is vanaf 10 oktober dagelijks geopend vanaf 13:00 uur tot 17:00 uur tot en met zaterdag 17 oktober, dat is de laatste bouwdag. Kinderen kunnen zich in groepjes opgeven en krijgen dan een eigen stukje bouwgrond toegewezen waar ze een eigen hut kunnen gaan bouwen. Individuen kunnen zich ook opgeven en gezamenlijk gaan bouwen aan het centrale punt van het nieuw te bouwen dorp. Een ieder die in het bezit is van een abonnement van het Beleefpark kan een paspoort voor het Timmerdorp kopen voor € 5,-. Met dit paspoort heb je de gehele herfstvakantie onbeperkt toegang tot het Timmerdorp. Kinderen zonder abonnement betalen € 10,-. Kun je één of enkele dagen niet komen bouwen? Geen probleem!

Gereedschap

Denk er zelf aan om handig gereedschap mee te nemen. Hout en spijkers zijn uiteraard geregeld. Heb je zelf een geschikte hamer of ander gereedschap, neem deze vooral mee.

Aanmelden

Aanmelden voor de bouw kan door een mail te sturen naar [email protected]. Geef bij deze aanmelding aan of je een groep opgeeft (inclusief aantal personen, minimaal 4) of één of meerdere individu(en). Verdere informatie volgt na aanmelding en de betaling van de paspoorten kan voldaan worden op de eerste bouwdag. Dan ontvangen de ouders/verzorgers ook een formulier, waarin staat (en voor start moet worden ondertekend) dat het kind zelf verantwoordelijk is voor eventuele schade aan zichzelf en anderen.

Vrijwilligers gezocht

De organisatie zoekt ook nog vrijwilligers die het leuk lijken om één of enkele dagen te helpen met het houden van toezicht, het geven van advies aan de bouwers en het uitgeven van bouwvergunningen. We zoeken voor de gehele periode van 10 t/m 17 oktober nog mensen die ons dagelijks vanaf 12:00 uur tot 17:00 uur willen komen helpen. Men kan zich hiervoor opgeven door ook een mail te sturen naar [email protected] met daarin de data aangegeven waarop men wil en kan komen helpen.

Timmerdorp Dwingeloo 2

Deel via:

Leren zwemmen in de buitenlucht!

Bij Beleefpark Dwingeloo kun jij je diploma halen!