Eekhoorn Timmerdorp Dwingeloo

Derde editie Timmerdorp Dwingeloo

Timmeren, zagen en met hout knutselen. In Dwingeloo kunnen kinderen vanaf 6 t/m 12 jaar al hun creativiteit en energie kwijt tijdens de 3e editie van Timmerdorp Dwingeloo.

De bouwplaats op het terrein van Beleefpark Dwingeloo zal dit jaar tijdens de voorjaarsvakantie geopend zijn vanaf zaterdag 29 april t/m dinsdag 2 mei. Bij de vorige editie werd er voor het eerst een thema aan het dorp toegevoegd, was het in 2022 “Timmerdorp in de Ruimte”, zo luid het thema dit jaar “Timmerdorp op de camping”.

Fancy Hoekstra namens de organisatie: “We hebben vorig jaar ervaren dat het toevoegen van een thema een extra beleving met zich meebrengt”. Naast alle bouwwerken die de kinderen zullen bouwen, zal er ook een bouwmarkt, een winkeltje, een zaagschuur en een gemeentehuis (dit jaar in de vorm van een receptie, gezien het thema) aanwezig zijn op het bouwterrein.

Kinderen dienen bij de receptie van de camping bouwvergunningen aan te vragen voor bijvoorbeeld een extra verdieping, schoorsteen of een dakgoot. Na goedkeuring krijgen de bouwers munten. Tegen inlevering van deze munten bij de houtschuur kan er nieuw hout “gekocht” worden om mee verder te bouwen. Hoekstra laat weten ruimte te hebben voor maximaal 300 bouwers, “gezien de vorige edities verwachten we ook dit jaar vol te raken gezien bouwers uit de gehele provincie naar Dwingeloo komen tijdens de voorjaarsvakantie”.

Zowel individuele bouwers als groepjes kunnen zich opgeven via www.beleefparkdwingeloo.nl. Deelname kost € 10,- per kind (dit is inclusief alle bouwdagen toegang, ranja tijdens de pauzes en een warme maaltijd voorafgaand aan de afsluitende feestavond op dinsdag 2 mei). Het timmerdorp draait volledig op hulp en inzet van sponsoren en vrijwilligers. Voor diegenen die, in welke vorm dan ook, willen bijdragen aan het Timmerdorp kan een mail sturen naar [email protected]

Aanmelden kan via dit formulier:

>>>>> AANMELDEN KIND <<<<<

Prijs: € 10 per kind

Leeftijd: 6 t/m 12 jaar

Timmerdorp Dwingeloo 2

Deel via:

Leren zwemmen in de buitenlucht!

Bij Beleefpark Dwingeloo kun jij je diploma halen!