Eekhoorn Onze Voorzieningen

Voorzieningen

Het Beleefpark heeft voor ieder wat wils. Ben je op zoek naar iets specifieks? Vind hieronder al onze voorzieningen.


Glijbaan (40m)

Onze 40 meter lange glijbaan geeft je een kick. Ga je samen of durf je alleen?

Duikplanken

De lage duikplank is ideaal voor bommetjes, potloden en mooi duiken. Voor de echte durfallen hebben we ook een hoge duikplank!

Matten

Als het niet te druk is in het water gaan de matten het middelste bad in. In de zomer leggen we soms ook andere attributen in het water!

Keienrivier

De favoriete plek van velen: langs de rivier. Hier kun je een dammetje bouwen en kanaaltjes graven en je bepaalt zelf hoeveel water (Dwingel'eau) er doorheen stroomt!

Kabelbaan

Woesh! Daar ga je! Onze kabelbaan is wel 20 meter lang.

Beachvolleybal

Daag je vrienden uit voor een potje beachvolleybal, kom trainen of werk zelf aan je vaardigheden.

Pannakooi

Combineer een middagje zwemmen met een potje voetbal of basketball tussendoor. Onze pannakooi heeft mooie doeltjes en baskets waar jij makkelijk een bal in schiet. GOAL!

Springkussen

Wist je dat een eekhoorn goed kan springen? Laat maar zien hoe hoog jij komt op ons grote springkussen!

Weg naar de Siepeltoren

Op de hoogste heuvel van het park vind je de Siepeltoren van Dwingeloo (nagemaakt). Wie hier bovenin woont? Ontdek het maar!

Natuurlijk balanceren

Heb je de ingang naar ons balanceerbos gevonden? Kies een weg over de omgevallen bomen. De vloer is lava!

Hindernisbaan

De hindernisbaan daagt je uit om te klimmen, balanceren, slingeren maar bovenal beleven. Volg je eigen weg en je komt er wel!

Stap voor stap

Voet voor voet. Deze lange balken lijken we een dun koord uit het circus. Kun jij je evenwicht bewaren en het einde bereiken?

Hangmatten

Haal even adem en kom tot rust in de verschillende hangmatten. Geniet van de zon, luister naar de omgeving en wie weet, misschien kom je op een nieuw idee!

Wigwam hutten

Ga op zoek naar lange takken en plaats ze tegen de driepoot wigwams. Na het nodige speur- en bouwwerk heb jij je eigen hut gebouwd! Perfect voor wat schaduw of een spel.

Amfitheater

Wil je meedoen aan The Voice Kids, maar moet je nog meer ervaring opdoen? Gebruik ons amfitheater om te oefenen. Zing, acteer of laat je mening horen! Vergeet niet om je publiek te verzamelen.

Levensgrote Xylofoon

Pak een stok of tak en sla een mooi deuntje op deze levensgrote zuiver gestemde xylofoon. Ren heen en weer om de juiste paal te raken of werk samen aan een duet.


Deel via:

Leren zwemmen in de buitenlucht!

Bij Beleefpark Dwingeloo kun jij je diploma halen!