Otter Zwemles

Zwemles

Bij het Zwem-ABC leren kinderen vanaf het begin vier zwemslagen: enkelvoudige rugslag, schoolslag, borstcrawl en rugcrawl. Deze laatste twee zijn kennismakingsslagen en worden bij ieder diploma moeilijker. Behalve aan de zwemslagen blijft ook aandacht besteed worden aan allerlei oefeningen in diep water, zoals verschillende manieren van in het water gaan, onder water zwemmen, klimmen en klauteren op een vlot en op de kant en naar de bodem gaan.

Bij het Beleefpark kun je les krijgen voor zwemdiploma A, B en C.

Aanmelden

Aanmelden voor zwemlessen kan aan de balie in het beleefpark, telefonisch via 0521-591498 (tijdens openingstijden van het beleefpark) of per mail via [email protected].

Dagen en tijden

De lessen starten maandag 13 mei. Aanmelden kan nog steeds.

De lessen voor diploma A zijn op maandag, woensdag en vrijdag en starten om 14.45 uur (groep 1) en om 15.15 uur (groep 2). In een groepsapp volgt verdere informatie over de indeling.

De lessen voor diploma B en C zijn op maandag en woensdag. Zij starten om 16.15 uur. In een groepsapp volgt verdere informatie.

Door onze samenwerking met 't Wildryck is het mogelijk om de zwemlessen voort te zetten in het binnenbad, mocht je nog niet klaar zijn en de winter zijn intrede doen.

Kleding diploma A, B en C en Zwemvaardigheid 1, 2 en 3:

  • Badkleding
  • Shirt of blouse met lange mouwen
  • Lange broek, jurk of rok tot de enkels 
  • Schoenen (plastic, leren en sportschoenen zijn toegestaan; schoenen zonder echte zool zijn niet toegestaan)

Deel via:

Leren zwemmen in de buitenlucht!

Bij Beleefpark Dwingeloo kun jij je diploma halen!